Ondernemen in Lopik
De gemeentelijke website heeft nu een apart kopje ‘ondernemen in Lopik’ toegevoegd gekregen. En de informatie op deze site is geactualiseerd en waar nodig uitgebreid.
Als jullie nog iets missen, laat het mij weten en ik ga kijken wat ik daar nog aan kan doen.

www.lopik.nl
Gerard Weck stelt zich voor
Per 1 november 2018 is Gerard Weck bij de gemeente Lopik in dienst getreden als medewerker economische zaken en recreatie en toerisme. Daarmee heeft hij ook de rol van bedrijfscontactfunctionaris van, nu oud-, gemeentesecretaris Hans Capel overgenomen.
Foutieve route beschrijving
Beste ondernemer,

Helaas was het geplaatste bericht gisteren niet correct. We hebben een vergunning geregeld om te kunnen parkeren rondom de grote kerk in Montfoort. Hiervoor is een email gestuurd met de vergunning dat u achter uw voorruit moet plaatsen.

Bekijk het plaatje om te zien hoe je bij de grote kerk kunt komen.
Denk en praat als ondernemer mee met de provincie over de lange termijnvisie voor de Provincie Utrecht!
Slimme oplossingen voor mobiliteit, focus op duurzame energie, beschermen van de natuur, maar ook aandacht voor de menselijke kant bij de snelle technologische ontwikkelingen.

Dit zijn een paar voorbeelden van antwoorden op de vraag wat belangrijk is om ook in 2050 een provincie te zijn waar het fijn wonen, werken en leven is.

Op dinsdagavond 23 januari was Ondernemersvereniging Lopik vertegenwoordigd door het Platform Bedrijven Utrecht West aanwezig bij de kick off van dit traject. Het is belangrijk ook als ondernemer uw stem te laten horen, u kunt nu meedenken over de toekomst van onze provincie. Welke ontwikkelingen komen eraan? Wat zijn de kansen en uitdagingen? Iedereen die wil, is van harte uitgenodigd mee te denken. Wij stellen uw inbreng bijzonder op prijs!