Wex Holland

Wex Holland is een expeditie kantoor en zeer betrokken in het bijdragen tot het succes van onze klanten voor wat betreft logistieke dienstverlening. 365 dagen per jaar zijn onze experts bezig om al onze kennis van de logistiek tot in de perfectie uit te voeren. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Wex Holland geeft als ervaren expediteur wexholland.com zijn klanten de mogelijkheid om transporten wexholland.com zo efficiënt mogelijk en tegen uitstekende voorwaarden en tarieven uit te laten voeren.

Volledige ontzorging bij het transport van uw goederen

Schakel ons in als expediteur en laat ons u volledig ontzorgen bij het transport van uw zeevracht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u als logistiek dienstverlener bieden? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij helpen u graag bij het verzorgen van al uw transporten.
Sinds enkele weken bieden wij in Schoonhoven warehouseruimte aan.
Laat u door ons informeren en neem contact op!