Sponsoring 75 jaar Vrijheid

In 2020 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog is beëindigd en dat Nederland is bevrijd. In heel Nederland wordt dit herdacht.

Ik ben gevraagd om dit mooie project te coördineren en te organiseren. Samen met een groep enthousiaste en betrokken inwoners uit de diverse kernen, willen we ideeën en initiatieven bundelen en de communicatie een impuls geven. Stichting Kunst & Cultuur is partner bij dit project. Ik heb hier tijdens de najaarsvergadering van de Ondernemerskring Lopik, in het Dijkhuis in Jaarsveld een presentatie over gegeven.

Voor de uitvoering van deze plannen doen wij een beroep op u. Wilt u onze plannen voor “De Maand van de Vrijheid’ steunen en een concrete bijdrage leveren?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel mij dan op mijn mobiele nummer 06-44482304.

We keep in touch!

Voor meer info