Gerard Weck stelt zich voor

Per 1 november 2018 is Gerard Weck bij de gemeente Lopik in dienst getreden als medewerker economische zaken en recreatie en toerisme. Daarmee heeft hij ook de rol van bedrijfscontactfunctionaris van, nu oud-, gemeentesecretaris Hans Capel overgenomen.

Gerard is geen onbekende in de gemeente Lopik. In 2001 kwam hij als adviseur bij de Kamer van Koophandel Utrecht werken en zat Lopik tot 2005 in zijn accountregio. Geboren en getogen in het Groene Hart, is hij blij hier weer werkzaam te zijn.
Gerard heeft, voor zijn twintig jaar KvK, tien jaar lang voor de brancheorganisatie voor campings gewerkt. Dus recreatie en toerisme is hem niet vreemd. Voor ondernemers is Gerard het loket naar diensten van de gemeente. Heb je vragen voor hem of wil je contact, stuur dan een mailtje aan gerard.weck@lopik.nl. Of bel: 0649763441.